Stippen

Té leuk om niet te proberen....

Ontspannen & aanstekend!! Onze workshop Stippen is een zusje van onze workshop porselein schilderen. Dit wil je een keer ervaren hebben. Je gaat aan de slag met het zetten van talloze stipjes in je favoriete kleuren.  De handige kneepjes van het vak leer je gedurende je eerste STIP-item uit het pakket. Voor je het weet heb jij jouw stippen-creatie op tafel staan. Middels een prettige handleiding nemen we je mee door de verschillende stappen van het STIP proces. Er wordt speciale verf gebruikt dat, na bakken in de oven, watervast & mooi blijft. Is het proefitem goed bevallen? Ga dan op zolder, de kringloop of in de winkels op zoek naar een volgend project. Dit is gegarandeerd plezier! 

Je kiest per pakket voor een kleurstelling, waarmee je gaat werken. Op de foto zie je een vierkant porseleinen schaaltje met de kleurindicatie met willekeurige stipjes.

 

Verzenddagen

Onze standaard verzenddagen zijn dinsdag en vrijdag. Mocht je het pakket op een andere dag verzonden willen hebben, geef dit dan aan bij je bestelling.