Vogelvoer krans zelf maken

Op de InspiratieHoeve maken wij al jaar en dag "alternatieve kransen" . Zonder vers groen, maar  juist met veel natuurlijk en creatief materiaal!  Zo ook onze Doe het zelf Vogelvoeder krans! Een combinatie  van creatief en gelijk nuttig voor de vogeltjes. Leuk om te doen en mooi om naar te kijken  in de wintertuin, vooral als de vogeltjes op bezoek komen! In de handleiding nemen we je stap voor stap mee om de krans mooi aan te kleden! 

Het pakket zit vol verrassingen, creatief materiaal zoals jute, robuust touw, gedroogde materialen, 3 soorten vogelvoer en een leuk houten item. Dit pakket kan qua inhoud variëren naar gelang onze voorraad, beschikbaarheid en het seizoen. Zo vind je in ons huidige pakket een mini vogelkooitje&hanger.

Al onze pakketten zijn sfeervol verpakt.  

Verzenddagen

Onze standaard verzenddagen zijn dinsdag en vrijdag. Mocht je het pakket op een andere dag verzonden willen hebben, geef dit dan aan bij je bestelling. 

 

Het vogelvoederkrans pakket bestaat uit:

- stro krans 30 cm

- 3 soorten vogelvoer

- volop natuurlijk decoratiemateriaal

-  zakje bevestigingsmateriaal 

- inspirerende handleiding

- houten item

 

Zelf nodig:

- knijptang voor ijzerdraad

- naald en draad om pinda slinger te rijgen

- schaar

 

Haal bij voorkeur het vogelvoer uit de plastic netjes, dit is iets veiliger voor de vogels.  Door de krans op tafel te leggen kan de je de losse zaden ook strooien en verstoppen in de krans. 

 

 

 

Sale!

Vogelvoederkrans

€ 32,50 € 25,00
Sale!

Vogelvoederkrans

€ 32,50 € 25,00

Ook dit jaar hebben we weer een mooie verzameling aan vogelvoer en materiaal samengesteld om een mooie voederkrans mee te maken. De inhoud kan iets varieren van de foto, omdat wij het altijd leuk vinden om af en toe weer iets te vernieuwen.

Het pakket kan op afspraak worden opgehaald of worden verzonden.