Vogelvoer krans zelf maken

Op de InspiratieHoeve maken wij al jaar en dag "alternatieve kransen" . Zonder vers groen, maar  juist met veel natuurlijk en creatief materiaal! 

Zo ook onze Doe het zelf Vogelvoeder krans! Een combinatie  van creatief en ook nuttig voor de vogeltjes. Leuk om te doen en mooi om naar te kijken  in de wintertuin, vooral als de vogeltjes op bezoek komen! In de handleiding nemen we je stap voor stap mee om de krans mooi aan te kleden!  Het pakket zit vol verrassingen, creatief materiaal zoals jute, robuust touw, gedroogde materialen, 3 soorten vogelvoer en een leuk houten item. Dit pakket kan qua inhoud variëren naar gelang onze voorraad, beschikbaarheid en het seizoen. Zo vind je in ons huidige pakket een mini vogelhuisje, een appelhuisje, of pindakaashuisje. 

Al onze pakketten zijn sfeervol verpakt.  

Verzenddagen

Onze standaard verzenddagen zijn dinsdag en vrijdag. Mocht je het pakket op een andere dag verzonden willen hebben, geef dit dan aan bij je bestelling. 

 

Het vogelvoederkrans pakket bestaat uit:

- stro krans 30 cm

- 3 soorten vogelvoer

- volop natuurlijk decoratiemateriaal

-  zakje bevestigingsmateriaal 

- inspirerende handleiding

- houten item

 

Zelf nodig:

- knijptang voor ijzerdraad

- naald en draad om pinda slinger te rijgen

 

Haal bij voorkeur het vogelvoer uit de plastic netjes, dit is veiliger voor de vogel. Zoals linker vetbol op de foto.  Door de krans op tafel te leggen kan de je de losse zaden ook strooien en verstoppen in de krans. 

 

 

 

Uitverkocht

Vogelvoederkrans

€ 30,00 € 25,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Vogelvoederkrans

€ 30,00 € 25,00

Het pakket kan op afspraak worden opgehaald of worden verzonden.

Zo lang de voorraad strekt.